siur

عربيّة / עברית / English

בתי מלון בטבריה – לחובבי טיולים

טבריה היא אחת הערים העתיקות בארץ, וכיום משמשת כמרכז תיירותי שוקק חיים. לכן – יש בה שפע של אטרקציות ומוקדי עניין ומשיכה, לכל הגילאים ובכל התחומים. בהתאם לכך, מלונות בטבריה מלאים תיירים עם מגוון תחומי עניין: ממיטיבי לכת הנמשכים למסלולי ההליכה היפים באזור, דרך צליינים ועולי רגל המתעניינים במקומות הקדושים, ועד משפחות עם ילדים הנמשכים לשפע האטרקציות התיירותיות בעיר. המלון הסקוטי, בית מלון בטבריה, ישמח להמליץ לכם על אטרקציות ומסלולי טיול בסביבת המלון הקרובה והרחוקה.

 


בתי מלון בטבריה – בקרבה לאתרים היסטוריים

hotel_hp

 

בתי מלון בטבריה, ובהם המלון הסקוטי, מלון יוקרתי, ממוקמים בסמוך לעיר העתיקה, בה נמצאים מספר מוקדי עניין ואתרי מורשת, ובהם החומה העתיקה, שאחד ממגדליה – המגדל הנטוי – שייך כיום לכנסייה היוונית-אורתודוקסית; החצר היהודית, בה נמצאים מספר בתי כנסת עתיקים וכן אנדרטה לחללי מערכות ישראל בני טבריה; מתחם דונה גארציה, הכולל מוזיאון לתולדות העיר טבריה; בית המרחץ הקדום, ועוד.

 

עוד אתרים היסטוריים מומלצים לחובבי טיולים המחפשים בית מלון בטבריה: פארק ברקו, בו נמצאים שרידיה ההיסטוריים של טבריה, מהמאה ה-1 עד המאה ה-11 לספירה; גן לאומי חמת טבריה, הממוקם בחסמוך לחמי טבריה, ובו שרידים של בתי כנסת עתיקים; הפארק הארכיאולוגי, ובו שרידים מהתקופה הביזנטית; אמת ברניקי, מאגר המים העתיק של טבריה; הר האושר, המקום בו נשא ישו את דרשת ההר ובחר את 12 שליחיו, בו עומדת היום כנסייה מתומנת יפה; וקרני חיטין, הר הגעש הכבוי בו התרחש הקרב בין הצלבנים לסאלח-א-דין. המלון הסקוטי, בית מלון בטבריה שכולו פינוק ונוחות, הוא אתר היסטורי בפני עצמו: הוא בנוי על שרידי בית החולים הסקוטי מהמאה ה-19, חדרי המלון המפוארים משובלים במבנים העתיקים, ובאתר עצמו נמצא מסלול ארכיאולוגי עם ממצאים מהתקופה הביזנטית, ומרכז מבקרים המספר את סיפורו של המקום.

 

 

מלונות בטבריה – בקרבה למקומות הקדושים

 

antique3טבריה היא אחת מארבע הערים הקדושות ליהדות, ונחשבת לעיר שממנה תתחיל תחיית המתים. לכן, יש בה מספר רב של קברי צדיקים, הנמצאים בקרבה למרבית המלונות בטבריה. המפורסם בהם הוא קבר הרמב"ם, המוקף במתחם בו פועל מרכז המנציח את פועלו, וקברים של מספר אישים נוספים, ובהם השל"ה הקדוש ורבן יוחנן בן זכאי. עוד קברים בהם כדאי לבקר אם אתם מתאחסנים במלון בטבריה: קבר רבי מאיר בעל הנס, קבר רבי עקיבא, קבר האמהות, ועוד.

 

טבריה היא עיר הקדושה גם לנצרות, היות וישו נשא בסביבתה מספר דרשות, וביצע בקרבתה מספר ניסים, ובהם נס ההליכה על המים. על כן ממוקמות בעיר מספר כנסיות, ובהן הכנסייה היוונית-אורתודקוסית, במתחם העיר העתיקה, וכנסיית פטרוס הקדוש בת המאה ה-12. המלון הסקוטי, מלון בטבריה הנחשב לאחד היוקרתיים בארץ, ממוקם בסמוך לכנסייה הסקוטית, שהוקמה במאה ה-19, והמבנה שלה משמש היום ככנסייה וכבית ספר, ונערכים בו קונצרטים פתוחים לקהל. בעיר יש גם שני מסגדים, מסגד א-זידאני ומסגד הים, אך שניהם לא פעילים בימינו, ודלתם נעולה.

 

 

בתי מלון בטבריה – בקרבה למסלולי טיול

 

gazibo

מלונות בטבריה נמצאים בקרבה למסלולי טיול שהם בין היפים ביותר בארץ, בגליל וברמת הגולן. בעיר עצמה עובר מקטע של שביל ישראל, בתחומי העיר טבריה עובר תוואי השביל, המשקיף על הכנרת, לאורך שדרות ספיר, דרך יער שוויץ ומשם דרומה לכיוון קבוצת כנרת ואתר ירדנית. בקרבת העיר עצמה ניתן לעשות מספר מסלולי הליכה יפים, ובהם מסלול הליכה בקרני חיטים, הר ארבל, עין שרונה ובקעת יבנאל. במרחק נסיעה ארוכה מעט יותר – יש שפע של מסלולים סביב הכנרת, בגליל ובגולן, ובהם: רכב הררית, נחל צלמון, נחל עכברה, נחל עמוד, נחל מירון, הזאכי, בקעת בית צידה, בעקת כורסי, נחל עין גב, נחל מיצר ועוד. אנו במלון הסקוטי, מלון בטבריה עם זיקה חזקה לטבע ולסביבה, נשמח להמליץ לכם על מסלולי טיול באזור המתאימים לכם במיוחד.

 

 

מלונות בטבריה – בקרבה לאטרקציות ומוקדי עניין

 

archiologucal_rootאם שבעתם מאתרים היסטוריים ומסלולי הליכה, וכל מה שאתם רוצים זה לכייף - מלונות בטבריה ממוקמים בסמוך לשפע של אטרקציות ומוקדי עניין, בעיר עצמה ומחוצה לה. לאורך הטיילת הנעימה של העיר, טיילת יגאל אלון, ניתן לטייל, ליהנות ממבחר של דוכנים, מסעדות ובתי קפה, לצפות בחזיון האור קולי "חווית הגליל", בפסל הסביבתי מדיד הכנרת ובמופע המרשים "הטיבריום", המשלב סילוני מים ואש ונערך מדי ערב בשעות 20:30, 21:30 ו-22:30. בחצר החאן המשופצת נערכים במהלך ימות הקיץ ירידים, ומוקמים דוכני אוכל גלילי אותנטי. בעיר עצמה יש מספר מרכזי קניות, הממוקמים סמוך לטיילת ולמלונות בטבריה, כמו גם בחלקים אחרים בעיר.

 

למי שמתארח בבתי מלון בטבריה ומחפש נופש אקטיבי יותר: בעיר ובסביבותיה ניתן למצוא מספר מפעילים של טיולי סוסים, טיולי ג'יפים וטיולי טרקטורונים, וניתן גם לשכור אופניים, לשיטוט עצמאי ברחבי העיר. ב"אורחה בארבל" שבמצוק ארבל ניתן ליהנות מרכיבה על חמורים, טיולי ג'יפים ואירוח באוהל בדואי. בכנרת ניתן לצאת לשייט ביאכטות פרטיות או קבוצתיות, וליהנות ממגוון של אטרקציות ימיות כמו בננות, אופנועי ים, סקי מים, סירות מנוע לנהיגה עצמית ועוד. וכמובן, ניתן ליהנות מפארק המים חוף גיא, ובמרחק נסיעה בת כחצי שעה – מפארק המים לונה גל, שבצד המזרחי של הכנרת.

 

אנו במלון הסקוטי, בית מלון בטבריה העומד בחזית האיכות והשירות, נשמח לייעץ לכם על אטרקציות, אתרים ומסלולי טיול המתאימים לגיל, לאופי ולתחומי העניין שלכם, ולתכנן אתכם חופשה בטבריה ובסביבותיה, שתתאים לכם בדיוק.
 

 

 

המלון הסקוטי הינו בית מלון יוקרתי בטבריה, לחוף ים כנרת. אם אתם מחפשים מלונות בוטיק בצפון -  המלון הסקוטי, הממוקם במתחם היסטורי מסוף המאה ה19, מזמין אתכם לחופשה עם נגיעה היסטורית, בה תוכלו להתרשם מהחדרים הייחודיים, ממסעדת טוראנס המשובחת, ממרתף היין היוקרתי, מהספא המפנק, מהבריכה המשקיפה לאגם ומהגנים המטופחים, ולחזור מחווית חופשה בצפון עם אנרגיות חדשות.

 logo2  Logo Master White_footer  St Andrews Church JLM logo St Andrews Jerusalem logo snall  GoodCorporation-Logo-Request

 

מלונות יוקרתיים | מלונות בוטיק בצפון | מלונות בטבריה | חופשה בטבריה | מלונות רומנטיים | צימרים בצפון | פסטיבל סקוטלנד | בתי מלון בצפון | חופשה בצפון | מלון בוטיק בצפון | מלונות יוקרה | בתי מלון בגליל | מלון בכנרת | מלון בטבריה | מלון רומנטי | קישורים | מפת אתר | ספא  |

 

מדיניות פרטיות

 © כל הזכויות שמורות למלון הסקוטי - מלון בוטיק בצפון