מתכון השף

המלון הסקוטי, מלון בוטיק בצפון הארץ, מארח בתחומי המלון את מסעדת טוראנס - מסעדת שף משובחת,בסטנדרטים הגבוהים ביותר של מלונות יוקרה.

שפית המלון, ענת אטולנגי, מעניקה לגולשי האתר הצצה למחברת המתכונים שלה.

מרשם לאוזני המן ממולאות בשר טלה תרד וצנובר:

מצרכים:

  • 1 חבילת בצק עלים או בצק פילס.
  • 1/2 קג' בשר טלה טחון טרי
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1/2 קג' תרד טרי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט

הכנה:

לטגן בשמן זית את הבצל, בשר הטלה, התבלינים ולבסוף התרד. להניח להתקרר.

לפתוח את בצק העלים, לחרוץ עיגול בקוטר של כוס ולמלא במלית שטוגנה קודם לכן.

לסגור את הבצק כאוזן המן, למרוח ביצה ולבזוק גרגירי פרג שלמים מעל.

לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות.

 

בתיאבון!

שפית ענת

המלון הסקוטי מלון בוטיק בצפון

 

 

 

  • מתכון השף של המלון הסקוטי מלונות בוטיק בצפון

אודות המלון

המלון הסקוטי, מלון בוטיק יוקרתי בצפון, מקפיד להיטמע בסביבה הגלילית המקיפה אותו. מרבית המוצרים בהם משתמש המלון, החל ממוצרי המזון במסעדת טוראנס, עובר בריהוט וכלה בעבודות המוצגות בגלריה, מגיעות מאזור הגליל והגולן.

מידע משלים באתרנו: 

תנאי שימוש באתר | תרבות סקוטלנד | בית חולים סקוטי | מסעדת טוראנס | מלון בכנרת | מלון בטבריה |  מלון בוטיק בצפון | מאמרים | מלונות יוקרה | שובר מתנה

צור קשר

 

לקבלת המלון: 04-6710710

למחלקת ההזמנות: 04-6710701

לספא: 04-6710737

לפרטים נוספים לחץ כאן

חפשו אותנו בפייסבוק